Poslovne rešitve

Klimaj d.o.o.
Podbevškova 15
8000 Novo mesto

040 830 500

Toshiba toplotne črpalke

Toplotne črpalke Toshiba Estia

Napredna inverterska tehnologija za največjo učinkovitost in prihranke

Toplotne črpalke Toshiba so znane po svoji izjemni zmogljivosti, energetski učinkovitosti in zanesljivosti. Te toplotne črpalke so zasnovane za zagotavljanje celoletnega udobja v domovih, podjetjih in industrijskih objektih.

Dosledna in natančna regulacija temperature

Ena izmed izstopajočih lastnosti toplotnih črpalk Toshiba je njihova sposobnost delovanja pri spremenljivih hitrostih, kar jim omogoča dosledno in natančno regulacijo temperature, hkrati pa zmanjša porabo energije. Zaradi tega so odlična izbira za tiste, ki želijo znižati svoje račune za energijo in hkrati ohraniti udobno notranje okolje.

Vzdržljivost in zanesljivost

Toplotne črpalke Toshiba so zasnovane tako, da so zelo vzdržljive in zanesljive, z robustnimi komponentami in naprednimi tehnologijami, ki zagotavljajo dolgotrajno delovanje in minimalne zahteve po vzdrževanju. Poleg tega so toplotne črpalke Toshiba enostavne za uporabo in so opremljene z uporabniku prijaznimi kontrolami, ki vam omogočajo prilagajanje nastavitev in urnikov programov glede na vaše specifične potrebe.

Na voljo velika raznolikost izdelkov

Toplotne črpalke Toshiba so na voljo v različnih velikostih in slogih, zaradi česar so primerne za uporabo v različnih okoljih in aplikacijah, od stanovanjskih hiš in stanovanj do poslovnih stavb in industrijskih objektov. Ta raven vsestranskosti zagotavlja, da obstaja prava rešitev za vse potrebe in vsak proračun. Blagovna znamka Toshiba je odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivo, energetsko učinkovito ter okolju prijazno rešitev za ogrevanje in hlajenje.

7 ključnih prednosti Toshiba toplotnih črpalk

  • Delovanje s spremenljivo hitrostjo za energetsko učinkovitost.
  • Napredna filtracija za boljšo kakovost zraka v zaprtih prostorih.
  • Zelo vzdržljive in zanesljive komponente.
  • Uporabniku prijazne kontrole za prilagojeno udobje in varčevanje z energijo.
  • Vsestranske in primerne za različne nastavitve.
  • Izjemna zmogljivost pri ekstremnih temperaturah.
  • Okolju prijazna in trajnostna rešitev za ogrevanje in hlajenje.