Poslovne rešitve

Klimaj d.o.o.
Podbevškova 15
8000 Novo mesto

040 830 500

Panasonic toplotne črpalke

Toplotne črpalke Panasonic Aquarea

Preklopite na okolju prijazno ogrevanje in hlajenje s toplotnimi črpalkami Panasonic Aquarea

Z naraščajočo zaskrbljenostjo glede okolja in stroškov energije lastniki stanovanj in gradbeniki iščejo učinkovitejše načine za ogrevanje in hlajenje svojih domov. Serija toplotnih črpalk Panasonic Aquarea je zasnovana tako, da izpolnjuje te zahteve, saj ponuja visoko učinkovitost in nizke obratovalne stroške.

Na voljo več zmogljivosti

Serija toplotnih črpalk Aquarea je na voljo v različnih zmogljivostih, od 3 kW do 16 kW, zaradi česar je najobsežnejša serija na trgu za ogrevanje in hlajenje zgradb. Ena od izstopajočih lastnosti serije toplotnih črpalk Aquarea je rešitev T-CAP, ki je idealna za hladnejše prostore, saj ohranja nazivno 100 % zmogljivost do zunanje temperature -20 °C brez uporabe električnih grelcev. To pomeni, da lahko toplotna črpalka učinkovito deluje tudi pri zelo nizkih temperaturah in vam prihrani denar pri stroških energije.

Tudi za nizkoenergijske hiše

Za ljudi z nizkoenergijskimi hišami serija toplotnih črpalk Aquarea ponuja manjše, učinkovite 3-5 kW naprave. Te so posebej zasnovane za potrebe nizkoenergijskih domov, saj zagotavljajo visoko učinkovitost in nizke obratovalne stroške.

Enostavno upravljanje

Enostavno in priročno je tudi upravljanje in spremljanje porabe , saj je serija Aquarea opremljena z vmesnikom za pametni telefon, ki vam omogoča spremljanje in upravljanje porabe od koder koli. Nadzorno ploščo na notranji enoti lahko uporabite tudi kot sobni termostat, kar zagotavlja dodatno udobje in enostavnost uporabe.

Skratka, serija toplotnih črpalk Panasonic Aquarea je odlična rešitev za tiste, ki iščejo visoko učinkovitost in nizke obratovalne stroške. S svojo paleto zmogljivosti, naprednimi rešitvami in visoko stopnjo učinkovitosti je popolna izbira za vse, ki želijo zmanjšati stroške energije in vpliv na okolje.

7 ključnih prednosti Panasonic Aquarea toplotnih črpalk

  • Prihranek pri stroških ogrevanja.
  • Združljive z drugimi energetsko učinkovitimi viri energije.
  • Izjemna zmogljivost pri ekstremnih temperaturah do -20 °C.
  • Nizka raven hrupa in uporabniku prijazen nadzor.
  • Nizke zahteve po vzdrževanju zmanjšajo skupne obratovalne stroške.
  • Preprosta integracija z večino ogrevalnih sistemov.
  • Okolju prijazno delovanje.

Navodila za izdelavo podstavka za toplotne črpalke