Poslovne rešitve

Klimaj d.o.o.
Podbevškova 15
8000 Novo mesto

040 830 500

Mitsubishi toplotne črpalke

Toplotne črpalke Mitsubishi sistem ECODAN (zrak-voda)

Toplotne črpalke blagovne znamke Ecodan so najsodobnejša rešitev za vse, ki iščete ugodno in varčno ogrevanje, ki uporablja najsodobnejšo tehnologijo. Napredna inverterska tehnologija omogoča izjemno učinkovito pridobivanje ogrevalne toplote ter poskrbi, da toplotna črpalka s pomočjo tehnično izboljšanih kompresorjev deluje tudi v manj ugodnih zunanjih pogojih.

Popolna rešitev za ogrevanje in sanitarno vodo

Ecodan je ogrevalni sistem s toplotno črpalko zrak-voda v deljeni izvedbi (zunanja enota + notranja vodna enota), ki zagotavlja pripravo vode za ogrevanje prostorov ter pripravo sanitarne vode. Je energetsko varčen in varen za okolje, saj deluje po principu toplotnih črpalk, ki s pomočjo koriščenja majhnega deleža primarne električne energije zajemajo velik del toplote iz zraka.

Najboljše izkušnje združene v novost

Sistem Ecodan je bil razvit na temeljudolgoletnih izkušenj v proizvodnji inverterskih sistemov s toplotno črpalko, kar zagotavlja najvišjo kakovost delovanja. Na izbiro sta dve seriji zunanjih enot, ECODAN in ZUBADAN ter dve seriji kompaktnih notranjih enot (CYLINDER UNIT in HYDRO BOX). Proizvajalec je učinkovito delovanje ZUBADAN serije zagotovil z uporabo posebne tehnologije z edinstvenim sistemom “Flash injection”, ki ohranja nominalno moč gretja do -15°C zunanje temperature.

Ključne prednosti sistema v deljeni izvedbi s toplotno črpalko zrak-voda Ecodan:

  • energetska varčnost,
  • toplotno udobje,
  • učinkovitost ogrevanja pri izjemno nizkih zunanjih temperaturah,
  • enostavna namestitev,
  • najsodobnejša inverterska tehnologija,
  • natančno nadziranje ciljne sobne temperature.

Možnost subvencioniranja

Naprave, ki so uvrščene na seznam ustrezne opreme EKO SKLAD, so subvencionirane v skladu z aktualnimi javnimi pozivi EKO SKLAD-a.

Navodila za izdelavo podstavka za toplotne črpalke

Katalogi