Poslovne rešitve

Klimaj d.o.o.
Podbevškova 15
8000 Novo mesto

040 830 500

LG toplotne črpalke

Toplotne črpalke LG Therma V

Ena najboljših tehnoloških rešitev na trgu

LG-jeva linija Therma V velja za eno najboljših na trgu, saj s svojo napredno tehnologijo in visokokakovostnimi komponentami zagotavlja izjemno zmogljivost, učinkovitost in zanesljivost.

Vrhunska inverterska tehnologija

Ena ključnih lastnosti toplotnih črpalk LG Therma V je njihova napredna inverterska tehnologija, ki omogoča, da toplotna črpalka prilagodi svojo izhodno moč glede na specifične potrebe ogrevanja in hlajenja vašega objakta. Na ta način vam toplotna črpalka pomaga zmanjšati porabo energije in znižati vaše račune za energijo. Tehnologija za krmiljenje tlaka nudi stabilno kapaciteto ogrevanja pri nizkih temperaturah in brez težav dosega želeno učinkovitost.

Primerne tudi za ekstremne temperature

Toplotne črpalke LG Therma V so zasnovane tako, da učinkovito delujejo tudi pri temperaturah do -25 °C, zaradi česar so idealne za uporabo v hladnih podnebjih. Poleg tega delujejo zelo tiho in niso moteče v okolici.

Enostavna uporaba

Toplotne črpalke LG Therma V so tudi zelo enostavne za uporabo in vzdrževanje. Opremljeni so z uporabniku prijaznimi krmilniki in jih je mogoče preprosto programirati, da ustrezajo vašim specifičnim potrebam po ogrevanju in hlajenju. Poleg tega zahtevajo zelo malo vzdrževanja, kar pomaga zmanjšati skupne obratovalne stroške.

Toplotne črpalke LG Therma V so torej odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivo, energetsko učinkovito in okolju prijazno rešitev za ogrevanje in hlajenje. S svojo napredno tehnologijo, izjemno zmogljivostjo in nizkimi zahtevami po vzdrževanju ponujajo vrsto prednosti, ki se vam jih splača izkoristiti.

7 ključnih prednosti LG Therma V toplotnih črpalk

  • Uporabljajo napredno invertersko tehnologijo za energetsko učinkovitost in nižje račune za energijo.
  • Delujejo tiho in niso moteče v okolju.
  • Zasnovane so za učinkovito delovanje pri ekstremnih temperaturah do -25 °C.
  • So enostavne za uporabo in zahtevajo minimalno vzdrževanje, kar zmanjšuje obratovalne stroške.
  • Uporabljajo se lahko tako za ogrevanje kot za hlajenje.
  • Na voljo so v različnih velikostih in slogih, zaradi česar so vsestransko uporabne.
  • Celotna paleta proizvajalca LG nudi kapacitete ogrevanja od 3 kW do 16 kW.