Poslovne rešitve

  Klimaj d.o.o.
  Podbevškova 15
  8000 Novo mesto

  040 830 500

  O podjetju

  V podjetju Klimaj d.o.o. smo zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja hladilne in ogrevalne tehnike, ki svoje znanje nenehno nadgrajujemo tako doma kot v tujini.

  V skoraj 20 letih delovanja beležimo neprestano rast in se trudimo poiskati najbolj optimalne rešitve za naše stranke in z veseljem se soočimo z vsakim poslovnim izzivom. S svojim znanjem, prilagodljivostjo ter nenehnim učenjem naši zaposleni pripomorejo k uspešnemu ter učinkovitemu izvajanja rešitev in projektov.

  Ponosni smo, da si je podjetje ustvarilo sloves zaupanja vrednega in preverjeno zanesljivega ponudnika na trgu. Naša največja nagrada je zadovoljstvo naših strank, zato pri vsakem projektu damo vse od sebe in poskrbimo, da upravičimo vaše zaupanje.

  OD SKROMNIH ZAČETKOV DO USPEŠNE ZGODBE

  Naša ekipa se iz leta v leto povečuje ter nagrajuje svoja znanja in osebne kompetence. Tako vam lahko na enem mestu, poleg nakupa klimatske naprave ali toplotne črpalke ponudimo tudi strokoven servis in vzdrževanje, strojne inštalacije ter prezračevanje hiš ali poslovnih prostorov.

  Pri našem delu stavimo na oseben pristop, kar naši kupci še posebej cenijo, zato se vam vedno posvetimo ter vam pri celotnem postopku sodelovanja pomagamo z nasveti.  Oglede opravljamo po vsej Sloveniji brezplačno.

  VIZIJA

  Naša vizija je še naprej ohranjati sloves zanesljivega, kakovostnega in doslednega podjetja, ki pri izvedbah vseh vrst projektov zagotovi storitve na najvišjem nivoju.

  Steber poslovanja so usposobljeni in strokovni zaposleni, ki z znanjem, prilagodljivostjo ter inovativnostjo omogočajo učinkoviti delo na trgu in uspešno izvajanje projektov.

  POSLANSTVO DRUŽBE

  Poslanstvo družbe je izvedba rešitev na področju hladilne in ogrevalne tehnike, z lastnimi rešitvami zagotavljamo napredne, varčne in okolju prijazne rešitve. Pri opravljanju svojih rešitev sledimo željam naročnika in se trudimo vzpostaviti medsebojno zaupanje. Naše poslanstvo so poleg zadovoljnih potrošnikov tudi motivirani zaposleni, ki nam predstavljajo konkurenčno prednost.

  Smo svetovalno in prodajno podjetje, ki ponuja celovite rešitve na področju hladilne in ogrevalne tehnike ter servisa in vzdrževanja le-teh naprav. Poleg tega ponujamo tudi rešitve prezračevanje ter rekuperacije tako individualnih hiš kot poslovnih prostorov.

  Podjetje Klimaj d.o.o. je bilo ustanovljeno leto 2006, vsi zaposleni so si svoje izkušnje in znanje pridobivali že vrsto leto prej. Postali smo eden vodilnih ponudnikov na slovenskem trgu za rešitve klimatizacije in ogrevanja prostorov. Usmerjeni smo k nenehnemu izboljševanju kakovosti naših storitev zato so naše storitve preizkušene v različnih okoljih.

  Naš pristop je celovit saj poleg prodaje in montaže hladilne in ogrevalne tehnike poskrbimo tudi za nadaljnji servis in vzdrževanje. Skozi poslovanje smo si pridobili številne reference in izkušnje tako pri fizičnih strankah kot pravnih osebah in večjih ustanovah.

  Podjetju je pomemben zadovoljen naročnik zato stavi na oseben pristop ter prisluhne željam vsake stranke. Z našim strokovno izvedenim delom, boste izboljšali kvaliteto vašega življenja in okolja.

  O DRUŽBI

  1. Smo vpisani v Register Arso, Evidenco pooblaščenih podjetij za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk
  1. Smo vpisani v Register vodji del za strojne in elektro inštalacije
  1. Storitve izvajamo s certificirano opremo
  1. Smo pooblaščeni monterji in serviserji za blagovne znamke: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi, Atlantic, Panasonic, Samsung, LG, Toshiba, Cooper&Hunter

   

  OSNOVI PODATKI

  Klimaj d.o.o.
  Podbevškova 15
  8000 Novo mesto

  ID za DDV: SI40173739
  Matična številka: 2240424000
  TRR pri NLB: IBAN SI56 0243 0025 6060 162

  040 830 500
  info@klimaj.si

   

  KONTAKTNI PODATKI

  Prodaja montaža toplotnih črpalk
  Blaž Kambič
  041 662 408
  blaz@klimaj.si

  Prodaja montaža klimatskih naprav
  Jože Jakša
  031 807 010
  joze@klimaj.si

  Prodaja montaža prezračevalnih naprav in strojnih inštalacij, HVAC sistemi, poslovne rešitve, industrijski objekti
  Bojan Jakša
  040 202 975
  bojan@klimaj.si

  Servis klimatskih naprav in toplotnih črpalk
  Boštjan Božič
  040 830 401
  bostjan@klimaj.si

  Direktor
  Aleš Jakša
  040 830 500
  ales@klimaj.si

  Računovodstvo
  Sandra Kmet
  040 830 801
  sandra@klimaj.si