Poslovne rešitve

Klimaj d.o.o.
Podbevškova 15
8000 Novo mesto

040 830 500

Toshiba klima naprave za uničevanje virusov

Toshiba DAISEIKAI 9

Za ohlajeno in zdravo bivalno klimo

Klima Toshiba Daiseikai 9 povezuje oblikovanje z udobjem in učinkovitostjo na najvišji ravni. Popolne značilnosti delovanja za zunanjo in notranjo napravo, skupaj z brezčasno obliko, sistemom zračnih filtrov najvišje vrednosti, porazdelitvijo zraka 3D in funkcijami za uporabnike, ki ponujajo praktično vse, kar želite.

7 razlogov, zakaj se investicija v Fujitsu zagotovo izplača

  • Največja učinkovitost A+++
  • Funkcija zelo tihega delovanja in SUPERionizator
  • Dva tiha načina za zunanjo napravo

Plazma filter

Plazma filter je večstopenjski električni čistilnik zraka in je občutno učinkovitejši kot navadni prašni filter. Najmanjši delci se naelektrijo in obdržijo na filtru ter se odvedejo s kondenzatom. Ta filter s funkcijo samočiščenja z ionizatorjem absorbira in nevtralizira delce velikosti finega prahu, peloda, spor plesni in virusov – torej manjše od 0,01 μm.

Toshiba SHORAI PREMIUM

Za ohlajeno in zdravo bivalno klimo

Shorai Premium je nova klimatska naprava Single-Split zgornjega srednjega razreda. Uporablja invertersko in kompresorsko tehnologijo družbe TOSHIBA s hladivom R32 ter s tem ponuja učinkovito ogrevanje in moč hlajenja razreda A++ za celoletno udobje.

Plazma filter

Plazma filter z ionizatorjem absorbira in nevtralizira delce velikosti finega prahu, peloda, spor plesni in virusov – torej manjše od 0,01 μm! Poleg tega imajo srebrovi ioni močan protibakterijski učinek. Plazma filter TOSHIBA je dvostopenjski električni čistilnik zraka. Je občutno bolj učinkovit kot prašni filter. Najmanjši delci se naelektrijo in obdržijo na filtru. Ta odstrani 99 % vseh škodljivih snovi.

Katalogi in ceniki