Poslovne rešitve

Klimaj d.o.o.
Podbevškova 15
8000 Novo mesto

040 830 500

Klime

Izberite preverjeno kvaliteto in zanesljivost

Celovite rešitve klimatizacije za vsak objekt

Naložba v kakovostno in varčno klimatizacijo vašega objekta ali stanovanja je ena izmed najboljših dolgoročnih investicij. Pomembno je, da izberete kakovostno blagovno znamko, zato je toliko pomembneje izbrati partnerja z izkušnjami, ki vam pri nakupu pomaga. Ekipa Klimaj vam na podlagi vaših potreb svetuje, kateri tip klimatizacije je za vas optimalna izbira, poleg tega pa uredimo tudi celoten postopek vse do montaže.

Sodelujemo s svetovno priznanimi dobavitelji klima naprav, poleg tega pa poznamo vse specifike in vam vedno pomagamo najti klimatski sistem, ki vam je pisan na kožo.

Montaža po vsej Sloveniji

Z našo izurjeno ekipo vam zagotovimo montažo klima naprave po vsej Sloveniji. V ceno osnovne montaže je vključeno montaža ene notranje in ene zunanje enote v pritličju do višine 4 m, en preboj skozi opečni zid do 50 cm, izdelava plinske in elektro instalacije med enotama do 4 m, priklop na obstoječo električno napeljavo ob klima napravi, izvedba odvoda kondenza iz notranje in zunanje enote na osnovi prostega padca do 5m v pripravljen odtok ali žleb, zidni nosilec zunanje enote, drobni montažni material in zagon.

Dodatna dela (primer zahtevnejše montaže) in stroški se zaračunajo naknadno takoj ob zaključku montaže.

Možna izvedba klim: split, multi in VRF sistemov.